top of page

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

...γιατί για εμάς το θέατρο δεν είναι μόνο ψυχαγωγία,

​αλλά και παιδεία...

Αν θέλετε να γνωριστεί το παιδί σας, ή ακομή κι εσείς με τον ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ, επικοινωνήστε με τον κ. Λέανδρο Ταλιώτη στο τηλέφωνο 99852609 ή στείλτε sms ή email: satirikotheatro@cytanet.com.cy αναγράφοντας Όνομα και Ηλικία του/της ενδιαφερόμενου/νης και Τηλέφωνο Επικοινωνίας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα, για να σας καλωσορίσουμε και να τα πούμε κι από κοντά, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 10.30 π.μ. στο Πρώτο Μάθημα Γνωριμίας. 

Το θεατρικό μας εργαστήρι περιλαμβάνει θεατρικό παιχνίδι, μουσική, χορό, τραγούδι, θεατρική διδασκαλία. Όλα αυτά καταλήγουν σε  μικρές  παραστάσεις (στις οποίες παίρνουν μέρος όλα τα παιδιά). 

Θεατρικό Εργαστήρι /
​Κάνε την εγγραφή σου τώρα!!

Το Σατιρικό Θέατρο ανακοινώνει την έναρξη του Παιδικού Θεατρικού Εργαστηρίου και του Θεατρικού Εργαστηρίου Ενηλίκων.

 

Στο Σατιρικό Θέατρο το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 10.30 αρχίζει τη λειτουργία του το Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι & το Θεατρικό Εργαστήρι ενηλίκων του Σατιρικού Θεάτρου. 

Τα εργαστήρια τελούν υπό την αιγίδα της Δραματικής Σχολής "Βλαδίμηρος Καυκαρίδης".

Σε ένα χώρο με όλες τις υποδομές σκηνικής δημιουργίας διδάσκονται: Θεατρικό παιχνίδι, Υποκριτική, Αυτοσχεδιασμός, Μουσική, Κινησιολογία, Ορθοφωνία, Σκηνογραφία κ.ά. Στόχος η προαγωγή του ομαδικού πνεύματος και οι ιδιαίτερες δυνατότητες κάθε παιδιού, η κοινωνικοποίηση, η χαρά της δημιουργίας. Η μαγεία του Θεάτρου!

Στόχος του θεατρικού εργαστηρίου είναι η ανάπτυξη της δημιουργικότητας, της φαντασίας και η ευαισθητοποίηση των παιδιών σε σχέση με τον κόσμο που τα περιβάλλει. 

 

Με ερέθισμα ένα παραμύθι, ένα στίχο, ένα θεατρικό έργο, μια μουσική φράση, μια εικόνα, ένα κοινωνικό γεγονός, που θα επιλέγονται κάθε φορά από τους εκπαιδευτές με βάση τις ανάγκες της ομάδας, τα παιδιά και οι έφηβοι θα εκφράζονται, θα ανακαλύπτουν, θα δημιουργούν με όχημα τη θεατρική έκφραση.

 

Σε αυτή τη διαδρομή θα γνωρίσουν τον εαυτό τους, τις ιδιαίτερες κλίσεις και ανάγκες τους και παράλληλα θα μάθουν να λειτουργούν μέσα στο πλαίσιο της ομάδας με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα του άλλου, χωρίς να καταστέλλουν τη δική τους έκφραση, με γνώμονα τη συνεργασία και την κοινή δημιουργία. 

Θα λειτουργήσουν 5 τμήματα:

  • Για μικρά παιδιά από 6 μέχρι 8 χρόνων

  • Για τα πιο μεγάλα παιδιά του Δημοτικού (9-11 χρόνων)

  • Για μαθητές Γυμνασίου 

  • Για μαθητές Λυκείου

  • Τμήμα Ενηλίκων

Οι μαθητές του Παιδικού Εργαστηρίου έχουν το προνόμιο να παρακολουθούν τις παραστάσεις της Παιδική Σκηνής του Σατιρικού Θεάτρου δωρεάν.

Καθηγητές της Σχολής είναι οι εκπαιδευτικοί – ηθοποιοί:


Νάγια Αναστασιάδου, Βαλάντω Χαραλάμπους, Έλενα Δημητρίου, Μαριαλένα Παπαδοπούλου, Ειρήνη Αθανασίου.

 

Υπεύθυνος/Συντονιστής: Λέανδρος Ταλιώτης.

Την Γενική Επιμέλεια των τμημάτων θα έχουν οι: Μαριάννα Καυκαρίδου, Στέλιος Καυκαρίδης, Δέσποινα Μπεμπεδέλη, Νεοκλής Νεοκλέους, Λέανδρος Ταλιώτης - καθηγητές της δραματικής σχολής "ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΚΑΥΚΑΡΙΔΗΣ".

  • Τα δίδακτρα είναι €60 τον μήνα. 

  • Για 2o παιδί η χρέωση είναι €50. 

  • Σε περίπτωση τρίτου παιδιού της ίδιας οικογένειας η φοίτηση είναι €30.

  •  

Μαθήματα θα γίνονται κάθε Σάββατο από τις 10.30 το πρωί μέχρι τη 13.00 στις αίθουσες της Δραματικής Σχολής «Βλαδίμηρος Καυκαρίδης» στο ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή 11.00 -13.00 και 17.00 -19.00. Απαραίτητη προϋπόθεση για ραντεβού είναι η τηλεφωνική επικοινωνία προηγουμένως. 

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα του Σατιρικού Θεάτρου 22421609, 22312940 / 99852609 και ηλεκτρονικά satirikotheatro@cytanet.com.cy

Γιατί για εμάς το θέατρο δεν είναι μόνο ψυχαγωγία αλλά και παιδεία! 

bottom of page